Vertaislainat: Mintos osa 3

Mintos esitteli hiljattain uuden palvelun, jonka myötä kynnys vertaislainoihin sijoittamiseen alenee merkittävästi. Palvelu on nimeltään Invest & Access ja sen avulla Mintos hoitaa vertaislainoihin sijoittamisen sinun puolestasi.

Mintos on tarjonnut aiemmin monien vertaislainapalvelujen tavoin Auto Invest -palvelun, jonka avulla sijoittaja voi itse valita vertaislainoja joihin haluaa sijoittaa. Palvelun käyttöönotto on vaatinut usein monien eri muuttujien ymmärtämistä. Mikä on saattanut nostaa kynnystä aloittaa vertaislainasijoittaminen.

Uusi Invest & Access palvelu on Mintosin ratkaisu tähän ongelmaan, sillä se vaatii sijoittajalta vain yhden asian, summan, jonka sijoittaja haluaa sijoittaa. Mintos hoitaa loput, eikä sijoittajan tarvitse käyttää sen enempää aikaa tutkiskeluun. Mintos lupaa sijoittajalle myös nopean lunastuksen rahoilleen. Nimittäin Cash out -toiminnon avulla sijoittaja voi halutessaan nostaa rahansa palvelusta nopeasti. Toiminto pelittää niin, että Mintos myy kaikki sijoittajan vertaislainat muille sijoittajille jälkimarkkinoilla ja loppukädessä ostaa myös itse niitä mikäli ostajia ei löydy. Sijoittajan varat on näin nostettavissa heti, kun Mintos on hoitanut lainojen uudelleen järjestämisen.

Sijoitin itse testiksi 1000€ uuden palvelun kautta ja palvelu teki sen mitä lupasikin. Kaikki rahat oli sijoitettu noin tunnissa. Tuotto-odotus rahoille on n. 11%. Cash out-toimintoa en ole vielä käyttänyt, mutta esimerkiksi bloggaaja P2P millionaire on lunastanut ison määrän rahaa palvelusta onnistuneesti. Kokemukseni uudesta palvelusta on virkistävän positiivinen ja aion jatkossakin kasvattaa portfoliotani Mintosissa (Salkku yhteensä 3000€ 28.07.2019).

Mintos tarjoaa lukijoilleni 1% bonuksen mikäli rekisteröityminen tapahtuu tämän linkin kautta.
(Tämä kirjoitus sisältää affiliate linkkejä. Jos tilaat tavaraa tai palveluita niiden kautta niin kirjoittaja saa siitä pienen komission. Tämä ei maksa lukijalle mitään ylimääräistä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *