Hyvää Juhannusta!

Auton nokkaa tuijoitellessa ja makkaran grillausta odotellessa pohdin, että mitkä opukset ovat auttaneet minua sisäistämään passivisen tulon tärkeyttä. Nimittäin ilman näitä kirjoja olisi vaikeaa kuvitella, että olisin tajunnut aloittaa passiivisen tulon kerryttämisen pari vuotta sitten.

Haluan tässä postauksessa tuoda ilmi kolme sellaista kirjaa, jotka ovat ainakin tukeneet omaa matkaani kohti vaurautta ja tarjonneet fundamentit sen hankkimiselle.

 Robert Kiyosaki – Rich Dad Poor Dad

Jos pitäisi lukea vain yksi kirja, joka käsittelisi passiivista tuloa, niin se olisi tämä. Kirjassa käsitellään erittäin helposti ymmärrettävällä tavalla passiivisen tulon tärkeys (cash flow) sekä tapoja mieltää asioita rahaa tuoviin asioihin (assets) sekä rahaa vieviin asioihin (liabilities).

Wealth Can’t Wait – Paul Morris, Davind Osborne
Tämä kirja tukee ja vahvistaa passiivisen tulon ajattelutapaa. Opus ei suorastaan ole sijoituskirja, mutta siinä käsitellään monipuolisesti vaurastumisen teesejä sekä jenkkilässä suuressa suosiossa olevaa self help tietämystä.
Miten sijoitan pörssiosakkeisiin – Seppo Saario
Juhannuksen kunniaksi tämä opus oli myös laitettava listalle. Tämä oli ensimmäinen kirja, jonka luin osakesijoittamisesta ja kirja on edelleen erittäin relevantti ja antaa hyvät valmiudet sijoitella osakkeisiin.

Otan mielelläni vastaan hyviä kirjavinkkejä, kommentoi postaukseen lemppari opuksesi 🙂

1 Comment

  1. Anonymous
    22 kesäkuun, 2018

    Kiitos hyvistä kirjavinkeistä!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *