Bonusway – Tapa ansaita rahaa verkko-ostoksista

Ilmaista bonusta verkkokauppaostoksista, voiko tämä pitää paikkaansa?

Liityin Bonuswayhin vuonna 2015 testatakseni sitä. Päätökseen vaikutti myös se, että liittymisbonuksena tarjottiin 10€ ja sehän passasi minulle hyvin.

Firman liikeidea perustuu yksinkertaisesti siihen, että käyttäjä siirtyy haluamansa verkkokaupan sivustolle Bonuswayn kautta. Kun käyttäjä ostaa tuotteen valitsemastaan verkkokaupasta,  Bonusway ansaitsee siitä korvauksen ja toimittaa osan tästä korvauksesta bonuksen muodossa käyttäjälleen. Käyttäjä voi siirtää bonuksen omalle pankkitililleen, kun tilitysraja 15€ on saavutettu. Idea on minusta erittäin toimiva ja fiksusti toteutettu, sillä ostohyvitystä pääsee kerryttämään tuotteista sekä palveluista, joista ei sitä normaalisti saisi.

Bonusta verkko-ostoksista

Nykyisin Bonuksen ansaitseminen verkko-ostoksista on helppoa, nimittäin verkkokauppojen määrä palvelussa on kattava. Niitä on palvelussa kirjoitushetkellä yhteensä 866 kappaletta ja valikoimassa on paljon muodin (Asos, Nelly.com), urheilun (Fitnesstukku, Mass), matkailun (Booking, Hotels) sekä monen muun kategorian verkkokauppoja (CDON, Lenson).

Käytän itse Bonuswaytä aktiivisesti, sillä useimmat verkkokaupat joissa teen ostoksia ovat lisättynä sinne. Lisäksi bonusta kertyy helposti, koska Bonuswayn maksaman ostohyvityksen määrä on suurempi kuin perinteisillä bonuskorteilla ansaittava bonus. On mukavaa ansaita ostohyvitystä. Nimittäin se tuntuu siltä, kuin saisi alennusta ostetusta tuotteesta.

Esimerkki: Ostat lisäravinteita myyvän Mass.fi:n verkkokaupasta tuotteita 50€ edestä. Bonusway maksaa sinulle bonusta 10% ostoksen kokonaishinnasta. Näin ollen saat tilillesi 5€ palautusta.

Positiivista:                                           Negatiivista:
+ Ilmainen ja helppo käyttää             Mikäli Bonusway menee konkurssiin, niin bonukset jää saamatta
+ 10€ aloitusbonus
+ Kattava määrä verkkokauppoja                   
+ Bonusta ostoksista, joista ei sitä normaalisti saisi

Kohta pääsee taas tilittämään

Tästä linkistä saat 10€ aloitusbonuksen Bonuswayhin.
                                                     

1 Comment

  1. Tonny
    11 heinäkuun, 2018

    This comment has been removed by the author.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *