Housers Crowdfunding – Riski vai mahdollisuus sijoittajalle?

Housers

Real Estate Crowdfunding on uusi ilmiö passiivisen asuntosijoittamisen maailmassa. Kyseessä on tapa, jossa sijoitetaan asuntokohteisiin joukkorahoituksen avulla kerätyillä varoilla. Housers tuo markkinoille tavan, jolla piensijoittajakin pääsee hyötymään asuntomarkkinoiden tarjoamista tuotoista.

Tässä kohtaan kuvaan astuu Housers. Yksi esimerkki Housersin menettelytavoista on hankkia asunto ja laittaa se hankinnan jälkeen vuokralle. Näitä kohteita kutsutaan alustalla buy-to-let. Kun sijoittaja on sijoittanut tälläiseen kohteen alkaa sijoittajalle muodostumaan vuokratuloa kohteesta kuukausittain. Sijoitustavan juju piilee siinä, että kohteisiin pääsee pienellä pääomalla kiinni ja tuottoa rupeaa kertymään heti sijoituksen toteuduttua.

Sijoituskohteet

Housers sijoittaa pääasiassa Espanjan asuntomarkkinoille, mutta osa projekteista keskittyy myös muihin maihin kuten Italiaan ja Portugaliin. Tuoton suuruus riippuu kohteen riskipitoisuudesta, jonka Housers määrittelee antamalla projekteillle luottoluokituksen (A – E).

Omat kokemukset

Allekirjoittanut lähti pienellä summalla mukaan alustaan, sillä se tarjoaa oivan tavan sijoittaa Etelä-Euroopan asuntomarkkinoille. Lisäksi alusta mahdollistaa hajautuksen tarjoamalla mahdollisuuden sijoittaa eri projekteihin.

Housers
Allekirjoittanut on sijoittanut korostettuun kohteeseen.

Positiivista:
+ Hajautus
+ Joka viikko uusia sijoituskohteita
+ Kuukausittaista tuloa
+ Mahdollisuus sijoittaa luottokortilla
+ Mukaan pääsee pienellä pääomalla
+ Tuottoa 3% – 11%

Negatiivista:

– Mahdollisuus menettää oma pääoma
– Vuokran myöhästyminen, tuoton menetys

Tästä linkistä sinä saat 25€ sijoitettavaa Housersin alustalla, kun teet ensimmäisen sijoituksen mihin tahansa valitsemaasi kohteeseen.

2 Comments

 1. Anonymous
  24 maaliskuun, 2018

  Mielenkiintoista, kiitos tästä!

  Vastaa
 2. Anonymous
  24 maaliskuun, 2018

  Aika hyvä kirjoitus,tykkäsin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *