Miten voit hyötyä Bitcoin Forkista?

Voiko Bitcoinistakin saada osinkoa? Tämä kysymys heräsi itselläni, kun luin, että Bitcoinin omistajalla oli edellytys saada aiemmin tapahtuneissa forkeissa Bitcoin Cashiä (BTH) sekä Bitcoin Goldia (BTG). Eli jos omistit forkkien aikaan yhden Bitcoinin niin sinulla oli oikeus saada 1 BTH ja vastaavasti myös 1 BTG. Suosittu bittipörssi suomalaisten keskuudessa nimeltä Coinmotion onneksi lupasi asiakkailleen, että he saavat heille kuuluvat Bitcoin Cashit sekä Bitcoin Goldit. Nämä pääomitetaan asiakkaille Tammikuussa 2018.

Ongelmana on kuitenkin, että Bitcoin forkkeja tulee tapahtumaan lyhyen aikavälillä useita ja olen itse ainakin epäluuloinen siitä, että Coinmotion aikoo jatkossakin toimittaa asiakkailleen kaikki niille kuuluvat forkit, sillä se on hyvin työläs ja aikaa vievä prosessi. Näin ollen yksi tapa tehdä forkkien saamisesta todennäköisempää on siirtää Bitcoinit omaan henkilökohtaiseen lompakkoon, jolloin käyttäjä pystyy itse hallinnoimaan omia private key -avaimia sekä hankkimaan forkit itselleen varmemmin.

Vaikka siirtäisi rahat pois Coinmotionista omaan lompakkoon, niin saat heiltä bitcoin cashit sekä goldit, sillä vain forkkien tapahtumahetkellä olevalla saldolla on merkitystä. Eli voit huoletta siirtää Bitcoinisi henkilökohtaiseen lompakkoosi. Hyväksi todetut lompakot ovat Breadwallet (IOS) ja Airbitz (Android).

Mikäli haluat ostaa Bitcoineja niin voit ostaa niitä alla olevasta linkistä, joka vie Coinmotionin sivustolle:

Coinmotion

3 Comments

 1. Sijoittaja
  18 joulukuun, 2017

  This comment has been removed by the author.

  Vastaa
 2. Anonymous
  18 joulukuun, 2017

  Hei,

  Tää oli hyvä tieto!

  Vastaa
 3. Anonymous
  18 joulukuun, 2017

  Bitcoin on kyllä nykyään kova sana,pitääpi tutustua!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *